Kommande aktiviteter


Praktika på Hooken hela sommaren
kl 1845-2045 varje torsdag

OBS 4e juli är det praktika på Kärleksparken (se nedan)


Vi fortsätter med praktika på Hooken under sommaren 2024. Tid är torsdagar 1845 till 2045. Hooken ligger i Varbergs Hamn, utan för Campusbyggnaden.

Praktika är att socialdansa och öva på samma gång. Vill man 'bara' socialdansa en stund så går det bra, vill man öva på särskilda turer så går det också bra. Vi dansar salsa, bachata och kizomba. Ingen föramälan, inga nivåkrav, ingen kostnad. Däremot gärna ett frivilligt bidrag så att vi i föreningen kan upprätthålla våra aktiviteter, swisha 123-1159011, ange gärna vem du är och vad du vill bidra till, tex Hooken.

Du får gärna också bli medlem vilket du blir dels genom att registrerar dina uppgifter på denna länk: https://dans.se/salsameravarberg/mship/new, samt betala enligt det mejl du därefter får.

Praktikan hanteras av en arbetsgrupp som leds av Hava (Beqiri Buqee ). Vi vill gärna ha in fler i denna arbetsgrupp. Kontakta Hava på Messenger om du vill ingå i arbetsgruppen. Sysslorna är enkla, ha en bra spellista till hands, skriv upp vilka som är på plats och registrera listan i ABFs tjänst.

Välkommen till praktikan


Latinokväll på Kärleksparken
4e juli - start 1830

Välkommen till latinokväll med salsa och livemusik i Kärleksparken torsdag 4/7, med start 18.30

Bandet Perro de la Calle återkommer igen till Kärleksparken efter succén förra sommaren. Bandet har sina rötter i gruppen Amanecer, som fått Varbergs kulturpris och som gjort flera turnéer i Chile samt spelat in flera skivor.

Perro de la Calle spelar blandad världsmusik från Latinamerika. Under kvällen blir det också extra mycket salsamusik till en latinospellista
förstås. Vi rekommenderar gympaskor för dans på Kärleksparkens golv.

Arrangemanget ordnas av Kärleksparken. SalsaMera Varberg hoppas kunna hjälpa till genom att locka salseros till Kärleksparken denna kväll.

Ät gärna på Kärleksparken när vi dansar där och vid andra tillfällen i sommar. Kontakt via https://karleksparken.se/, info@karleksparken.se och sociala medier.

Dans på Kärleksparken

Den 19e juni dansade vi på mysiga Kärleksparken till musik som spelades av DJ Rele.

Det blev succe och vi hoppas på fler tillfällen i sommar, vi återkommer om det.

Ät gärna på Kärleksparken när vi dansar där och vid andra tillfällen i sommar. Kontakt via https://karleksparken.se/, info@karleksparken.se och sociala medier.

Vi rekommenderar gympaskor för dans på Kärleksparkens trädäck.

Jättevälkomna till mysiga Kärleksparken i sommar.

Sommargrillfest
lördag 24e augusti

Traditionsenligt så har vi en grillfest i slutet av utedanssäsongen. Väkommen till Hooken den den 24e augusti. Grillen är varm från kl 18. Kl 19 börjar vår DJ spela.

Ta med egen dryck och mat så umgås vi och dansar under augustimånen. Välkommen.