Kommande aktiviteter
(om du söker aktiviteter som varit, kolla på Galleri-sidan)


Salsacafé
3e december

Vi dansar och umgås i IOGT-NTOs lokaler på Prästgatan 27, 1 trappa upp, i Varberg.

DJ Rele spelar på kvälls-salsacaféet den 15e oktober kl 17-20.

Medlemmar såväl som icke-medlemmar är välkomna. Fri entré för medlemmar, 40 kr för icke-medlemmar. Tid 14-17.


Kaffe, te, kaka och frukt finns att köpa.

VIKTIGT, aktiviteter kommer inte till av sig självt. Styrelsen önskar hjälp av två till tre medlemmar varje gång för att vi ska kunna genomföra respektive salsacafé. Lokalen behöver möbleras, fika ska fixas, disk diskas och städning innan vi låser bakom oss. Man behöver avsätta tid från kl 1300 till ca 1730.

Välkommen


Praktika tisdagar 19-21 på ABF

Nu testar SalsaMera Varberg intresset för praktika. Praktika är att socialdansa och öva på samma gång. Vill man 'bara' socialdansa en stund så går det bra, vill man öva på särskilda turer så går det också bra. Vi dansar salsa, bachata och kizomba. Ingen föramälan, inga nivåkrav, ingen kostnad. Men vi vill att du är medlem.

Att föreningen ordna praktika är som sagt ett test. Vi vet inte om det finns ett intresse men förhoppningsvis vet vi till slutet av året.

Det vore väldigt bra om det finns en arbetsgrupp av medlemmar som sköter det praktiska som att låsa upp och stänga samt ha en spellista till hands (det finns massor på föreningens Spotify). Hittills är Inger Stenberg med i arbetsgruppen. Företrädesvis ingår fyra personer i arbetsgruppen så att man kan turas om. Niklas Angmyr ansvarar för att skapa och samla arbetsgruppen. Hör av er till Niklas 0733 904079 om ni vill ingå i arbetsgruppen.

Tisdagar kl 19-21 gäller. Vi dansar i sal Jazzgossen på ABF i Varberg.

Välkommen.

Semba med Team Akusabo - workshop & praktika 19e nov

Team Akusabo, som kommer ifrån Göteborg och består av Yves, Tina, Maria och Iris kommer till SalsaMera för att under 3 timmar lära ut grunderna i Semba (kan beskrivas som en snabb kizomba).

Detta är en grundkurs och du behöver inte ha några förkunskaper i Semba. Däremot bör du ha dansat någon annan pardans som t ex salsa, kizomba, tango eller kanske fox.

Tid: Lördag 19 november workshop kl 10-13 samt praktika/socialdans kl 13:30-15:00
Pris: 450 kr + ev medlemskap 100 kr
Plats: ABF Brunnsbergsvägen 5 Varberg

Övrigt:
- alla dansar med alla
- anmälan företrädesvis i par. Anmäler du dig själv så kommer du på köplats tills vi kan matcha dig mot lämplig partner.
- ta med egen lunch/mellanmål till pausen kl 13-13:30. Möjlighet att förvara och värma mat finns.


Välkommen till en spännande sembaworkshop med Team Akusabo!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Det finstilta
Frånvaro från workshop berättigar EJ till återbetalning. Om du blir sjuk, är frånvarande och kan styrka sjukdom med läkarintyg återbetalas den del av kursen som läkarintyget avser. Under våra kurser förekommer det att föreningen tar foton samt filmar för publicering i sociala media. Om du inte vill vara med på foto och film så säg till så undviker vi självklart att fånga dig på bild.
 

Jul- och nyårssalsafest 29e december

Torsdagen 29e december har vi kombinerad jul- och nyårsfest, eller helt enkelt en mellandagssalsafest. Vi dansar på Hotell Havanna mellan 19 och ca 23. DJ Rele spelar.

Skriv in datumet i kalendern. Mer detaljer kommer.

På bilden som är från sommarsalsan syns Martin dansa med Linda. Vi ser också ryggen på Anders och nere i vänstra hörnet ser vi Louise.